Wij vinden dat het laten bespannen van rackets veel makkelijker en overzichtelijker kan. Daarom brengen wij bespanners en racketsports bij elkaar op ons platform. Via onze website vind jij snel jouw bespanner en maak je gemakkelijk een afspraak. Win-win, toch?


 

Racketsporter? Op zoek naar een nieuwe snaar?

Wil jij graag snel en eenvoudig een nieuwe, verse bespanning in jouw racket? Dat snappen wij en willen wij zo makkelijk mogelijk voor jou maken. Speel je alleen op jouw club in de buurt? Of speel je juist een toernooi ergens aan de andere kant van Nederland? Geen probleem, via onze website kun je terecht bij bespanners in heel Nederland en is een afspraak snel online gemaakt en betaald.  Geen gedoe met contante betalingen aan de deur, dat is voor beide partijen wel zo handig. Bovendien heb je ook nog eens een heel mooi overzicht van welke snaren je de vorige keren hebt besteld.

Zo hoef je alleen nog maar je racket af te geven (of te laten halen) en even geduld te hebben… en dan, snel de baan weer op! Meld je snel aan via onderstaande link en ga op zoek naar een bespanner bij jou in de buurt en maak een afspraak.

Bespanner? Op zoek naar extra zichtbaarheid?

Klik dan snel door op de button hieronder en maak jouw profiel aan! Geef relevante informatie op zodat je een complete helderheid biedt aan jouw potentiële klanten en ga aan de slag.

Maak jouw profiel aan!